Bazen, sauna ili tapidarium za rano proleće

BAZEN Opremljen je savremenim sistemom za cirkulaciju i prečišćavanje vode pa možete plivati bez obzira na dimenzije bazena. Takođe bazen poseduje i pumpe za hidro masažu te možete osetiti blagotvorno dejstvo vode a da ste pri tom izloženi blagoj hidro masaži. Gotovo da je nemoguće naći bolju stvar za opuštanje posle napornog dana ili jakog treninga. Ko to nije osetio ima za čim da žudi.

SAUNA

Finska i ruska sauna pružiće Vam prijatnu ugodnost i pročišćenje. Usled povišene temperature i vlažnosti dolazi do intenzivnog zdravog znojenja . Mišići i organi se stimulišu na veću aktivnost. Pri tome se toplota pomoću krvnih sudova i limfnih struja vodi ka unutrašnjosti organizma. Znojenje je posledica povećanja unutrašnje telesne temperature. Ubrzana cirkulacija dovodi do razgradnje štetnih materija (masti, toksične materije, celulit, …) i izbacivanje kroz kožu.

TEPIDARIUM

Tepidarium je mesto gde će te provesti najlepše trenutke uz priču sa prijateljima. Izum koji datira iz rimskih vremena predstavlja anatomske kamene ležaljke koje se zagrevaju i izuzetno relaksaciono deluju na telo.

Објављено од стране

Zvezda City Oaza

Jedinstvenost Zvezda City Oaze ogleda se u njenoj poziciji u prirodi, pored reke, što stvara idealne uslove za opuštanje, rekreaciju, trening i uživanje.