Brod

brod870

U sadržaju “Zvezda City Oaze” se nalazi i moderno izgrađen brod dužine 12.43m i širine 3.11m. Veoma je funkcionalan, sastoji se od donje zatvorene palube i fly bridge-a, terase pod tendom.

Brod je ukotvljen u marini “Zvezda City Oaze”, na Adi Ciganliji, ispred Veslačkog kluba “Crvena zvezda”, gde se može i rezervisati krstarenje. Moderno je uredjen i opremljen, a kapacitet broda je 20 osoba. Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da provedete vreme u opuštajućoj atmosferi sa prijateljima, porodicom, kolegama ili poslovnim partnerima. Proslavite rođendan na brodu, obeležite Vama važne datume i obradujte drage osobe krstareći našim rekama.

Na ovaj način možete sagledati Beograd iz potpuno nove perspektive, videti prostranstvo ulivanja Save u Dunav, kao i doživeti nezaboravne trenutake prolaskom ispod beogradskih mostova, dok posebno zadovoljstvo predstavlja vožnja brodom kroz Beograd noću.

U trajanju vožnje od 2 sata možemo Vam predstaviti Beograd, sa reka rutom:

Ada Ciganlija – Ada Međica – Ušće – Lido (Zemun) – Ušće Ada Ciganlija

Imajući u vidu želje naših gostiju, brod može krstariti i mnogo duže, naravno uz razgledanje i daljih destinacija od Beograda, kako uzvodno, tako i nizvodno od Beograda. Na brodu možemo organizovati i ručak, posebno serviran za konzumiranje na brodu, piće po izboru, voće i desert. Sve Vaše naknadne želje možemo detaljno dogovoriti.