Stvaranje tima

teambuild

KAKO SE TO RADI U ZVEZDA CITY OAZI

Svaka kompanija u današnjem stresnom poslovnom svetu, želi da sačuva i neguje svoje najvrednije resurse. Zaposleni su, svakako, na prvom mestu. Formiranje jakih timova, koji će svoju snagu pokazati u poslovnim ,,utakmicama’’, treba da bude jedan od osnovnih ciljeva moderne kompanije. Njihovo ostvarenje će obezbediti tako neophodnu konkurentsku prednost u savremenom poslovanju.
Jedan takav događaj možete da organizujete u jedinstvenom okruženju na samo 4 km od centra grada koje će vam pružiti osećaj opuštenosti i lepog raspoloženja. Kod nas, u Zvezda City Oaza, postoje sadržaji koji mogu da zadovolje najrazličitije zahteve za organizacijom ovakvih događaja.

Što se tiče sportskih aktivnosti korisnici imaju na raspolaganju:

  • pokriven teren za mali fudbal,
  • teren za odbojku na pesku,
  • stoni tenis, badminton,
  • kao i teniske terene.

Jedinstvenost ponude čini veslanje koje je kao ekipni sport idealno za stvaranje, ali i jačanje tima. Organizovanjem trka u galijama možete da na jedan nesvakidašnji način animirate svoje zaposlene, koji će pored toga što će naučiti osnove ovog zanimljivog sporta, ojačati timski duh i pripadnost svojoj poslovnoj ekipi.

Pored navedenih sportskih aktivnosti na raspolaganju su i brod za krstarenje, fitness i wellness centar, a sve to začinjeno ukusnom hranom iz restorana ’’Playa’’.

Kontakt telefon za manifestacije: 011/3554 652 i 063/202 758